FAHIDFANZ COMMUNITY
Image hosted by Photobucket.com
By: archer fahid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Aug-2006 16:25 Email | Share | | Bookmark
Zahid di Showcase Konsert Akhir AF4

 
nama sapa?
 
View all 90 photos...
sorilah lambat update... bz maaaa...



ni lah yang dinamakan peminat setia Za8... dari Seremban sanggup datang ke Bkt Jalil dan berdiri di bawah panas terik mentari...

tapi kenapa balik cepat sangat... kalo tak boleh hantar balik naik keter ni...


Tuesday, 11-Apr-2006 12:46 Email | Share | | Bookmark
FAHID ABP TOUR, Plaza Alam Sentral Shah Alam

 
 
 
View all 162 photos...
Lupa tarikhnya bila..baru terjumpa cd gambar ni..so updatekan..untuk tatapan semua. Event ni berlangsung sehari selepas Zoom In ZAHID.


Sunday, 2-Apr-2006 02:32 Email | Share | | Bookmark
FAHID GEMPAQ SELEBRITI ASTRO, SACC Shah Alam (hari pertama)

 
 
 
View all 103 photos...
Kitaorg menyerbu SACC pada hari pertama untuk melihat pembukaan gempaq selebriti Astro. Paling teruja tengok persembahan penari dia, memang best gilerrr..Tapi sambutan untuk ZAHID dan FARAH memang meriahhhh..ZAHID sempat mempose semasa seisi autograph. Sempat juga membawa few fanz yang nak sgt ZAHID pose untuk mereka.


Saturday, 1-Apr-2006 02:39 Email | Share | | Bookmark
FAHID KONS REMAJA PRIHATIN PBSM, Bukit Jalil - 18/3

 
 
 
View all 192 photos...
Best gilerr konsert. ramai artis yang hadir walaupun tak ramai penonton. Rasanya sebab kurang promosi..Kami tahu pun sebab ZAHID dan FARAH ada, kalau tidak memang tak dengar langsung kat mana-mana infos tetntang ni. Laporan ada di
http://www.fahidyg.cjb.net
http://www.fahidforum.cjb.net

Selain itu bolehlah layari
http://www.farahexclusivezone.com

Begitu juga geng-geng BAIK PUNYA CILOK team
http://izuddin81.fotopages.com
http://members.fotki.com/azlandaniel08

Selain itu (peh banyaknya) fotopages abang Has pun dah update tu.
http://bhas65.fotopages.com

THANXXALOT to LUV yang juga datang ke konsert tu untuk memberi sokongan pada semua artis.. Cayalaaaahh!!!



Thursday, 30-Mar-2006 11:17 Email | Share | | Bookmark
FARAH REHEARSAL KONSERT HURRA, Dataran Merdeka-16/2

 
ni khas untuk yg minat..ekeke!! best beb..
 
View all 89 photos...
Sempat gi tengok rehearsal dengan geng BAIK PUNYA CILOK. Tak semua dapat gi but meriah jugak beb! Bestttt...FARAH nynayi lagu Antar Dua.. kitaorg terpegun tengok penari RTM yang dah banyak improve. Best gile beb. Kareographer dia yang jadi cikgu kat AF3. Lupa lak nama.. Tapi ZAHID takde..hanya ada FARAH..

OOPSSS...Sudah tukarka??? ..THANXX TO JUDD sebab perbetulkan..HeHeHe!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net